Viering 50ste Dies Natalis

De jubileumviering vindt plaats op 28 januari 2015 vanaf 19.30 uur in de Feestzaal van het Gouvernement aan de Maas,
Limburglaan 10, 6229 GA Maastricht*

Tijdens de diesviering zullen Wiel Vestjens, Christel van Rijn, Minsekinder en de kersverse buuttekampioen 2015 hun doctoraalexamen afleggen. Tevens hopen Gouverneur Bovens en Karl Dittrich te promoveren. Tot slot is er de inaugurale rede van Rudi Videc die zal transformeren van KUL professor tot NUL professor. De muzikale omlijsting wordt dit jaar opnieuw verzorgd door joekskapel “Aan dae Reem” uit Swalmen.
Donateurs, die hun donatie voor het jaar 2014 hebben voldaan, kunnen door het overmaken van €11,- p.p. vóór 07-01-2015 in het bezit komen van één of meer collegekaart(en). Het collegegeld dient overgemaakt te worden op rekening NL08 INGB 0003 1801 18 t.n.v. Penningmeester Stichting Dr. Winand Roukensfonds. Een inschrijving is niet nodig indien duidelijk het adres is vermeld.
 

* Het Gouvernement is vanaf Centraal Station Maastricht met buslijnen 1 en 5 bereikbaar. Bezoekers die per auto komen en van het parkeerterrein (P) gebruik wensen te maken, kunnen zich bij het oprijden van het parkeerterrein aanmelden bij de portier door op de groene knop te drukken. Zij ontvangen dan een parkeerkaart die, na decodering bij de receptie, tevens uitrijkaart is.